Soluții / Wellbeing Navigator


Humanize Your BusinessCrearea contextelor noi de wellbeing în interiorul organizațiilor este influențată de stadiul de dezvoltare a companiei, de viziunea liderilor săi, cât și de nivelul de competență internă de wellbeing. Astfel nivelul de competență internă devine direct proporțional cu nivelul de aderență internă.

Crearea unor contexte noi și menținerea lor "on the long run" sunt dependente de valorile ce alcătuiesc harta Viziune-Strategie-Execuție, pe diverse niveluri ierarhice. Împreună, ele devin corpul programului: Rol, Identitate, Motivație și Misiune.

Iată care este abordarea pe care noi o propunem:
Wellbeing Vision and Strategy
- Identifici motivațiile și așteptările interne pe diferite niveluri ierarhice

- Stabilești obiectivele, identitatea și harta programului și le corelezi cu interesul intern
Wellbeing Performance

Prin programul
Wellbeing Certification


- Dezvolți intern competența de wellbeing: Certifici echipa de implementare a programului tău

- Ai acces la o metodologie unică, dezvoltată în urma a 5 ani de practică în strategie și implementare programe wellbeing

- Obții viitorul program la cheie, aliniat la realitățile interne
Wellbeing Events
- The Development Inventory (click pe denumire pentru mai multe detalii)

- Acces la cel mai complex catalog cu evenimente de dezvoltare personală

- Îți construiești propriul mix de experiențe de dezvoltare

- Ai călăuza potrivită care te va însoți în călătoria ta pe dimensiunile: fizic, emoțional, mental sau spiritual

Humanize Your Business


testimoniale

"Această experiență a venit în viața mea exact la momentul potrivit, într-o etapă destul de dificilă! Raportul și în special întâlnirea cu consultantul m-au ajutat să-mi regăsesc mai ușor calea către cine sunt eu, să știu cum mă pot sprijini pe valorile mele în deciziile personale sau de la serviciu."


Steliana

"Întâlnirea cu valorile mele a fost mai mult decât revelatoare... O surpriză, și în același timp și o confirmare a unor lucruri pe care le știam despre mine, dar nu le foloseam conștient. A fost acea "date with myself" de care aveam nevoie. Mulţumesc!"


Delia

"Conduc o echipă de 25 de oameni și jobul nostru e unul eminamente tehnic, ce gravitează în jurul cifrelor și calculelor complexe. Am aflat lucruri extraordinare despre cum îi influențează pe ceilalți cuvintele pe care le folosesc și că motivația vine din interior, nu de la altcineva."


Rareș

"Felicitări pentru acest instrument care, din câte știu, este unicul de acest fel pe piața de la noi. Dialogul online cu specialistul m-a făcut să trec prin diverse stări, însă, la final, a meritat tot timpul alocat! Aș pune ca am plecat după această experiență: conștientă de valorile mele și un pic mai motivată!"


Carmen

"Raportul iValue și ședința de consiliere avută cu specialistul din echipa Human Developer au fost revelatoare pentru mine din mai multe motive. Cred că alinierea la valorile personale este esențială pentru a trăi o viață cu sens, în armonie cu mine și cu mediul. Datorită Life Journey Map, am o hartă clar organizată a acestora (da, lucrurile stau ceva mai complex decât alegerea a 3-5 valori dintr-o listă!) dar și un mic ghid de utilizare a resurselor mele interioare. Aflată într-o etapă în care apropierea de misiunea personală este o prioritate pentru mine, m-am conectat cu valorile mele de carieră, care stau la baza acesteia. Wow, nu?"


Dana

"Nu poti privi in interior, uitandu-te in oglinzi pentru exterior. A fost o experienta extraordinara, reala, si o confirmare a multor lucruri pe care le stiam despre mine. Prin experienta aceasta am vazut o imagine a realitatii mele interioare, a reperelor mele, cele dupa care functionez zi de zi. Este un instrument 'oglinda de interior', un ghid pe care ar trebui sa-l purtam cu totii in buzunarul de la piept. Un must pentru orice om care porneste pe calea autocunoasterii! Chiar daca incepi prin a da un test electronic, experienta pe care ti-o ofera consultantul prin discutia pe care o ai dupa, te incarca cu multa emotie, raspunsuri si 'teme pentru acasa'. Multumesc mult pentru cele doua ore de 'terapie-constientizare'!?"


Stefania