Articole Human Developer


Succesul se cladeste pe calea autocunoasterii. Interviu cu omul care a adus Life Journey Map in Romania

Creat: Marti, 19 Februarie 2019
Succesul se cladeste pe calea autocunoasterii. Interviu cu omul care a adus Life Journey Map in Romania
Ca indivizi, suntem, de-a lungul vietii, prinsi intr-o tensiune mai mult sau mai putin constienta, explicita, intre ceea ce am facut si ceea ce vrem sa mai facem, intre ceea ce suntem acum si ceea ce vrem sa devenim.

Life Journey Map aduce o astfel de lamurire la nivel de status social, spiritual, precum si la nivel de actiuni viitoare si trasee de decizie pe care le-am putea explora.

...citește mai multNe-am pierdut valorile, ca natie? Speranta sta in noua generatie

Creat: Marti, 19 Februarie 2019
Ne-am pierdut valorile, ca natie? Speranta sta in noua generatie
Fiecare dintre noi avem anumite valori pe care le urmam, deci nu putem vorbi despre o "lipsa a valorilor" in Romania, ci mai degraba despre faptul ca valorile dominante ajung sa devina un standard in societatea in care traim.

Intrebarea este: Ce valori au romanii? Tu, cititorule, stii care-ti sunt valorile?

Atunci cand nu iti cunosti propriile valori, tendinta tacita este de a le adopta mimetic pe ale celor din jurul tau, care au acelasi statut social ca si tine sau de la cei mai influenti lideri.

...citește mai multtestimoniale

"Această experiență a venit în viața mea exact la momentul potrivit, într-o etapă destul de dificilă! Raportul și în special întâlnirea cu consultantul m-au ajutat să-mi regăsesc mai ușor calea către cine sunt eu, să știu cum mă pot sprijini pe valorile mele în deciziile personale sau de la serviciu."


Steliana

"Întâlnirea cu valorile mele a fost mai mult decât revelatoare... O surpriză, și în același timp și o confirmare a unor lucruri pe care le știam despre mine, dar nu le foloseam conștient. A fost acea "date with myself" de care aveam nevoie. Mulţumesc!"


Delia

"Conduc o echipă de 25 de oameni și jobul nostru e unul eminamente tehnic, ce gravitează în jurul cifrelor și calculelor complexe. Am aflat lucruri extraordinare despre cum îi influențează pe ceilalți cuvintele pe care le folosesc și că motivația vine din interior, nu de la altcineva."


Rareș

"Felicitări pentru acest instrument care, din câte știu, este unicul de acest fel pe piața de la noi. Dialogul online cu specialistul m-a făcut să trec prin diverse stări, însă, la final, a meritat tot timpul alocat! Aș pune ca am plecat după această experiență: conștientă de valorile mele și un pic mai motivată!"


Carmen

"Raportul iValue și ședința de consiliere avută cu specialistul din echipa Human Developer au fost revelatoare pentru mine din mai multe motive. Cred că alinierea la valorile personale este esențială pentru a trăi o viață cu sens, în armonie cu mine și cu mediul. Datorită Life Journey Map, am o hartă clar organizată a acestora (da, lucrurile stau ceva mai complex decât alegerea a 3-5 valori dintr-o listă!) dar și un mic ghid de utilizare a resurselor mele interioare. Aflată într-o etapă în care apropierea de misiunea personală este o prioritate pentru mine, m-am conectat cu valorile mele de carieră, care stau la baza acesteia. Wow, nu?"


Dana

"Nu poti privi in interior, uitandu-te in oglinzi pentru exterior. A fost o experienta extraordinara, reala, si o confirmare a multor lucruri pe care le stiam despre mine. Prin experienta aceasta am vazut o imagine a realitatii mele interioare, a reperelor mele, cele dupa care functionez zi de zi. Este un instrument 'oglinda de interior', un ghid pe care ar trebui sa-l purtam cu totii in buzunarul de la piept. Un must pentru orice om care porneste pe calea autocunoasterii! Chiar daca incepi prin a da un test electronic, experienta pe care ti-o ofera consultantul prin discutia pe care o ai dupa, te incarca cu multa emotie, raspunsuri si 'teme pentru acasa'. Multumesc mult pentru cele doua ore de 'terapie-constientizare'!?"


Stefania