Catalog Wellbeing


"The Development Inventory" este acum o resursă profesională, disponibilă pentru tine, un catalog, un inventar de experiențe de dezvoltare personală, care să te ajute să descoperi, îmbunătățești și să împlinești starea ta de echilibru fizic, mental și emoțional.

"The Development Inventory" este gândit ca un "personal development cafeteria", care îți oferă posibilitatea să alegi mixul potrivit pentru tine, să generezi experiențe pozitive în propria viață, pe mai multe niveluri:

→ Satisfacerea nevoilor de a fi sănătos fizic, de a trăi într-un mediu care să faciliteze nevoile fizice de integritate și siguranță fizică. (Călătoria spre valoarea de sine)

→ Satisfacerea nevoilor emoționale: self-esteem, cine ești și ce faci, de construcție de relații de prietenie și de acceptare de către persoanele care contează în viața ta, profesional sau în familie. De a avea curaj să te exprimi și să explorezi cine ești cu adevărat: talente, lucruri cu care ești dăruit. (Călătoria spre propriul eu)

→ Satisfacerea nevoilor tale spirituale, de a înțelege care este scopul vieții, de a alinia energiile tale cu scopurile și valorile individuale. Să trăiești o viață plină de sens, în care te simți împlinit, recompensat și energizat. Să poți să faci diferența în jurul tău, prin ceea ce ești și trăiești, ajutându-i și pe cei din jur, punându-te în slujba lor cu modestie. (Călătoria exprimării altruiste)Accesează catalogtestimoniale

"Această experiență a venit în viața mea exact la momentul potrivit, într-o etapă destul de dificilă! Raportul și în special întâlnirea cu consultantul m-au ajutat să-mi regăsesc mai ușor calea către cine sunt eu, să știu cum mă pot sprijini pe valorile mele în deciziile personale sau de la serviciu."


Steliana

"Întâlnirea cu valorile mele a fost mai mult decât revelatoare... O surpriză, și în același timp și o confirmare a unor lucruri pe care le știam despre mine, dar nu le foloseam conștient. A fost acea "date with myself" de care aveam nevoie. Mulţumesc!"


Delia

"Conduc o echipă de 25 de oameni și jobul nostru e unul eminamente tehnic, ce gravitează în jurul cifrelor și calculelor complexe. Am aflat lucruri extraordinare despre cum îi influențează pe ceilalți cuvintele pe care le folosesc și că motivația vine din interior, nu de la altcineva."


Rareș

"Felicitări pentru acest instrument care, din câte știu, este unicul de acest fel pe piața de la noi. Dialogul online cu specialistul m-a făcut să trec prin diverse stări, însă, la final, a meritat tot timpul alocat! Aș pune ca am plecat după această experiență: conștientă de valorile mele și un pic mai motivată!"


Carmen

"Raportul iValue și ședința de consiliere avută cu specialistul din echipa Human Developer au fost revelatoare pentru mine din mai multe motive. Cred că alinierea la valorile personale este esențială pentru a trăi o viață cu sens, în armonie cu mine și cu mediul. Datorită Life Journey Map, am o hartă clar organizată a acestora (da, lucrurile stau ceva mai complex decât alegerea a 3-5 valori dintr-o listă!) dar și un mic ghid de utilizare a resurselor mele interioare. Aflată într-o etapă în care apropierea de misiunea personală este o prioritate pentru mine, m-am conectat cu valorile mele de carieră, care stau la baza acesteia. Wow, nu?"


Dana

"Nu poti privi in interior, uitandu-te in oglinzi pentru exterior. A fost o experienta extraordinara, reala, si o confirmare a multor lucruri pe care le stiam despre mine. Prin experienta aceasta am vazut o imagine a realitatii mele interioare, a reperelor mele, cele dupa care functionez zi de zi. Este un instrument 'oglinda de interior', un ghid pe care ar trebui sa-l purtam cu totii in buzunarul de la piept. Un must pentru orice om care porneste pe calea autocunoasterii! Chiar daca incepi prin a da un test electronic, experienta pe care ti-o ofera consultantul prin discutia pe care o ai dupa, te incarca cu multa emotie, raspunsuri si 'teme pentru acasa'. Multumesc mult pentru cele doua ore de 'terapie-constientizare'!?"


Stefania