Soluții / Wellbeing Certification


Wellbeing CertificationWellbeing Certification este cel mai complex sistem de pregătire a echipelor interne din organizații, care își propune să dezvolte, în premieră, competență într-un domeniu cu totul nou: strategizarea și implementarea programelor de wellbeing.

Programul Wellbeing Navigator este pentru tine, dacă...
1
...ți-ai dorit tot timpul să dezvolți un program de wellbeing și n-ai știut de unde să începi
2
...ți-ai propus ca "internal customer service" să devină o stare de fapt în organizația ta
3
...ai ca preocupare constantă creșterea engagementului
4
...vrei să faci diferența între tine și competitori printr-un brand de angajator orientat către oameni
5
...ai nevoie de metode noi de a acționa asupra turnover-ului

Road Map

Înveți prin experiență

Dezvolți competență într-un domeniu cu totul nou, prin metode de învățare experiențială.

Accesezi consultanță de specialitate

Beneficiezi de ore de consultanță individuală în care poți adresa orice preocupare organizațională de wellbeing.

Te certifici ca Wellbeing Navigator

Ești certificat la finalul experienței de învățare și ai dreptul să folosești metodologia și toate instrumentele noastre pentru dezvoltarea și implementarea unui program de wellbeing de succes.

Te conectezi cu specialiști

Ai șansa să înveți direct de la sursă, adică de la cei mai buni specialiști în wellbeing din piață.

Obții un program la cheie

Construiești propriul program de wellbeing pentru organizația ta, utilizând un set de practici validate în timp.

Validezi comunicarea de brand cu realitatea

Implementarea unui program de wellbeing este cea mai clară formă de „walk the talk” a declarației „ne pasă de oameni”.

  • PRACTICIENI care au dezvoltat și implementat cu succes programe de wellbeing
  • EXPERȚI care au îmbinat conținutul științific cu realitățile din spațiul organizațional românesc, printr-o practică de peste 5 ani în wellbeing
  • AVOCAȚI ai unui raport echilibrat între professional&personal time
  • ABORDARE ȘTIINȚIFICĂ ce aduce cunoștințe atent selectate din cercetările din psihologie și sociologie, cu aplicare în domeniul wellbeing
  • METODA UNICĂ dezvoltată în jurul unor seturi de valori și competențe specifice unui practician în wellbeing
  • CONȚINUT ADAPTAT ce integrează feedback-ul a peste 12.000 de participări la programe de wellbeing


Programul acesta poate fi al tău! Scrie-ne!

testimoniale

"Această experiență a venit în viața mea exact la momentul potrivit, într-o etapă destul de dificilă! Raportul și în special întâlnirea cu consultantul m-au ajutat să-mi regăsesc mai ușor calea către cine sunt eu, să știu cum mă pot sprijini pe valorile mele în deciziile personale sau de la serviciu."


Steliana

"Întâlnirea cu valorile mele a fost mai mult decât revelatoare... O surpriză, și în același timp și o confirmare a unor lucruri pe care le știam despre mine, dar nu le foloseam conștient. A fost acea "date with myself" de care aveam nevoie. Mulţumesc!"


Delia

"Conduc o echipă de 25 de oameni și jobul nostru e unul eminamente tehnic, ce gravitează în jurul cifrelor și calculelor complexe. Am aflat lucruri extraordinare despre cum îi influențează pe ceilalți cuvintele pe care le folosesc și că motivația vine din interior, nu de la altcineva."


Rareș

"Felicitări pentru acest instrument care, din câte știu, este unicul de acest fel pe piața de la noi. Dialogul online cu specialistul m-a făcut să trec prin diverse stări, însă, la final, a meritat tot timpul alocat! Aș pune ca am plecat după această experiență: conștientă de valorile mele și un pic mai motivată!"


Carmen

"Raportul iValue și ședința de consiliere avută cu specialistul din echipa Human Developer au fost revelatoare pentru mine din mai multe motive. Cred că alinierea la valorile personale este esențială pentru a trăi o viață cu sens, în armonie cu mine și cu mediul. Datorită Life Journey Map, am o hartă clar organizată a acestora (da, lucrurile stau ceva mai complex decât alegerea a 3-5 valori dintr-o listă!) dar și un mic ghid de utilizare a resurselor mele interioare. Aflată într-o etapă în care apropierea de misiunea personală este o prioritate pentru mine, m-am conectat cu valorile mele de carieră, care stau la baza acesteia. Wow, nu?"


Dana

"Nu poti privi in interior, uitandu-te in oglinzi pentru exterior. A fost o experienta extraordinara, reala, si o confirmare a multor lucruri pe care le stiam despre mine. Prin experienta aceasta am vazut o imagine a realitatii mele interioare, a reperelor mele, cele dupa care functionez zi de zi. Este un instrument 'oglinda de interior', un ghid pe care ar trebui sa-l purtam cu totii in buzunarul de la piept. Un must pentru orice om care porneste pe calea autocunoasterii! Chiar daca incepi prin a da un test electronic, experienta pe care ti-o ofera consultantul prin discutia pe care o ai dupa, te incarca cu multa emotie, raspunsuri si 'teme pentru acasa'. Multumesc mult pentru cele doua ore de 'terapie-constientizare'!?"


Stefania